Fläskfilé i basilikasås med fullkornstagliatelle

Serverar: 4 portioner

Fläskfilé i basilikasås med fullkornstagliatelle

Ingredienser

  • 400 g fläskfilé(er)
  • 10 champinjoner
  • 1 vitlöksklyfta(or), pressad
  • 1 msk smör&rapsolja
  • Salt
  • Peppar
  • 3 dl crème fraiche, mager med tomat och basilika
  • ½ kruka(or) basilika
  • 1 citron(er), rivet skal av
  • Parmesanost
  • 300 g tagliatelle, fullkornsrucola
  • Cocktailtomater
  • Instruktioner

    1. Skär fläskfilé i strimlor och dela champinjoner i klyftor. Finhacka vitlök.Bryn fläskfilé i en stekpanna med smör och olja. Tillsätt svamp och låt fräsa några minuter.
    2. Salta och peppra och tillsätt vitlök. Finhacka basilika och blanda ner tillsammans med crème fraiche.
    3. Servera med fullkornstagliatelle, parmesan, ruccola och cocktailtomater.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben