Fläskfilé i krämig tacosås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Enkel snabblagad filégryta att äta med pasta.

Ingredienser

  • 1 putsad fläskfilé 450-500 g
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk tacokrydda
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde 15%
  • 3 msk chilisås
  • 2 dl crème fraîche
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Putsa fläskfilén och dela den i mindre bitar (grytbitar). Fräs den pressade vitlöken lite lätt i margarin och bryn sedan filén tillsammans med vitlöken. Krydda med tacokryddan och chilisåsen, slå på grädden. Låt det stå och sjuda ca 5 min. Rör ner crème fraîchen, salta och peppra efter smak. Ät med pasta. Jag använde tagliatelle. Smaklig spis!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bf 20 november 2010

    jättegod och lätt att göra . detta recept kommer jag att göra flera gånger.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben