Fläskfilé i ostsås!

Serverar: 4 portioner

Enkel..

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 140 g bacon
  • 1 liten purjolök
  • 80 g röd paprika
  • 100 g smältost
  • 3 dl vispgrädde
  • smör
  • salt. peppar
  • Instruktioner

    1. 1. Ansa fläskfilén, skär i 2 cm skivor, bryn i smör
    2. 2. Lägg fläskfilén i ungfast form (smörj med olivolja)
    3. 3. Stek baconet
    4. 4. Smält osten i en kastrull och häll sedan på grädde, låt puttra en stund.
    5. 5. Häll över fläskfilén och lägg på bacona, paprikan(skuren i strimlor) och purjolöken (skuren i strimlor).
    6. 6.Lägg in i ugnen på 225 grader i ca 20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben