600 g fläskfilé putsad och skuren i 2 cm breda skivor
smör
salt
svartpeppar
1 pkt bacon i tärningar , knaperstekt
1 röd paprika , tärnad
1 liten purjolöl , strimlad
125 g Creme Bonjour Cheddar
1 dl köttbuljong
2 dl vispgrädde
Instruktioner
Bryn fläskfiléskivorna i smör. Salta och peppra. Lägg över skivorna i en ugnssäker form.
Strö över bacon, paprika och purjolök.
Smält osten i en kastrull på svag värme. Rör ner buljong och grädde. Låt puttra en stund.
Häll såsen över kötet och gratinera i 225 grader ca 20 minuter tills rätten fått färg.
Servera gärna med ris eller varför inte potatisklyftor eller pommesfrites
Denna maträtt kommer vi att göra fler gånger. Väldigt gott och framför allt lättlagat. MUMS
gunnelpetersson16 januari 2010
Mycke gott !! bjudit detta till olika gäster och blivit mycke uppskattat.man kan steka köttet i förväg och göra såsen strax innan det ska ställas in i ugnen . MVH gunnel
Denna maträtt kommer vi att göra fler gånger. Väldigt gott och framför allt lättlagat. MUMS
Mycke gott !! bjudit detta till olika gäster och blivit mycke uppskattat.man kan steka köttet i förväg och göra såsen strax innan det ska ställas in i ugnen . MVH gunnel