Fläskfilé med italiensk fyllning

Serverar: 8 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt och gott!

Ingredienser

  • 2 fläskfiléer
  • 100 g marinerade soltorkade tomater (ca 15 st)
  • Salt
  • Peppar
  • 8 skivor parmaskinka (ca 200 g)
  • Instruktioner

    1. Skär ett djupt snitt på längden efter hela filén och vik upp den. Hacka tomaterna. Krydda köttet och lägg på tomaterna. Vik ihop filén och linda parmaskinkan runt hela filén. Fäst skinkan/filén med tandpetare.
    2. Bryn filén runt om i en stor stekpanna. Lägg upp kötet på ett ugnssäkert fat och sätt ugnen på 200 grader. Stek köttet i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
    3. Gör gärna en gorgonzolasås till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben