Fläskfilé med krämig baconröra

Serverar: 4 portioner

Röran innehåller senap, som smaktillsats är senap helt underbart gott, jag har t o m senap i min köttfärssås.

Ingredienser

  • Fläskfilé
  • Salt
  • Peppar
  • 1 paket bacon
  • ½ purjolök
  • 2 dl creme fraiche
  • 1½ msk fransk senap
  • 1 tsk torkad dragon
  • Instruktioner

    1. Gnid in fläskfilén med salt och peppar. Stek den i matfett tills den har en innertemperatur på 70 grader, ca 15 min.
    2. Skär bacon i bitar, skiva purjolöken och stek detta tills det fått lite färg. Tillsätt creme fraiche, senap och dragon, låt puttra ihop, späd ev. såsen med lite mjölk om det behövs.
    3. Skiva fläskfilén och fördela såsen över köttet eller servera såsen bredvid.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    farmoringer 4 april 2010

    Ja, det här kunde man inte klaga på....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben