Fläskfilé med potatis- och morotsraggmunk med pepparkeso och sallad

Serverar: 1 portioner

335 kcal Mängd: Kolhydrat 24 g | Protein 46 g | Fett 5,4 g | Fiber 4,6 g Energiprocent: Kolhydrat 28 E% | Protein 54 E% | Fett 15 E% | Fiber 3 E%

Ingredienser

  • 150 g fläskfilé
  • 70 g riven potatis
  • 60 g riven morot
  • 2 msk gul lök hackad
  • 1 äggvita
  • 50 g minikeso
  • 1 tsk svartpeppar
  • Sallad
  • 100 g minikeso
  • 2 msk paprika
  • 2 msk gurka
  • 2 msk rödlök
  • 2 msk tomat
  • 2 romansalladsblad
  • Instruktioner

    Skala potatisen och moroten och riv ner dom i en bunke. Hacka löken och blanda med morötterna och potatisen. Blanda i en äggvita samt lite salt och peppar i smeten. Skär upp fläskfilen och banka till dem så de blir lite tunnare. Stek på fläskfilen till den är klar, salta och peppra lite. Forma raggmunkssmeten till 2 st raggmunkar och stek dem. Blanda minikeso med grovmalen svartpeppar. Skär ner alla grönsaker till salladen,skölj romansallads bladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben