Fläskfilé med tomater.

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En lättsam och god gratäng!

Ingredienser

  • 500-600 g fläskfilé
  • 1 hg rökt skinka
  • 4 tomater
  • 1 brk champinjonstuvning 200 g
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl grädde
  • 1 brk champinjoner ca 200 g
  • Riven ost
  • Paprikapulver
  • Salt
  • Peppar
  • Margarin till stekning
  • Instruktioner

    Skiva tomaterna och stek dem lätt. Lägg dem i botten på en eldfast form. Ansa och skiva filén. Bryn den och krydda med salt och peppar. Lägg köttet ovanpå tomatskivorna. Tärna skinkan och fördela den över köttet. Blanda ihop champinjonstuvningen, crème fraichen, grädden och champinjonerna och häll över. Strö till sist över riven ost och paprikapulver. Gratinera i 225 grader i 15-20 min. Servera ris och sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben