Fläskfilé Orientale

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 5-6 hg fläskfilé
  • 1-2 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 3 dl vispgrädde
  • 1-1 1/2 tsk curry
  • 1 liten finstrimlad purjolök
  • 2-3 skivade bananer
  • Instruktioner

    Skär den putsade filén i ca 2 cm tjocka skivor. Bryn dem i fett, salta och peppra. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Lägg bananskivor och purjolök ovanpå. Vispa grädden, smaksatt med curry, till hårt skum. Bred den över kött, bananer och purjolök. Gratinera i ca 20 minuter och servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben