Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Zucchinistavar och sötstark senapscrème är gott till den rätten.
Sätt ugnen på 150 grader. Stek potatisen i omgångar med lite smör och olja tills den fått färg. Salta och peppra lätt. Lägg över i ugnssäker form och varmhåll i ugnen. Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i 2 msk smör. Salta och peppra lätt. Vänd ner hälften av persiljan. Varmhåll i ugnen. Skär zucchinin i grova stavar och stek dem hastigt i en het stekpanna med lite olja. Salta och peppra. Varmhåll i ugnen. Rör ihop creme fraiche, senap, honung och resterande persilja. Smaka av med salt och peppar. Putsa köttet fritt från senor och skär i ca 2 cm stora tärningar. Hätta upp en stekpanna med smör och olja. Stek köttet i omgångar. Salta och peppra. Servera med potatisen, senapskrämen och zucchini.