Fläskfilegryta med ädelost

En superb gryta som är jättegod men mastig! Fick den av ett par vänner som älskar matlganing, och det märks när ni smakar denna, jag lovar!

Ingredienser

  • Fläskfile
  • Lök
  • Färsk svamp
  • Knorr kött & grillkrydda(viktigt)
  • Grädde
  • Créme fraiche
  • Kvibille ädel
  • Parmesanost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Putsa och skiva fläskfilen i skivor, ca: 2 cm. Stek dem i stekpannnan, försiktigt så att de fortfarande är möra. Samt krydda m salt, peppar & kött & grillkrydda. Lägg dem i en ugnsform.
    2. Bryn färsk svamp samt lök, peppra även dem lite m samma krydor. Lägg i form. Koka upp creme fraiche, grädde & kvibille ädel i en kastrull( kan lägga i en halv köttbuljongtärning om man vill) ta bort från spisen. Häll detta över köttet och svampen samt löken i formen.
    3. Strö över riven parmesanost..
    4. 200 grader ca 10-15 minuter.
    5. Servera gärna med potatis i ugn( skivad) samt en god fräsch sallad..
    6. En härlig bjudrätt om man blir många! Det mättar fort och smakar gudomligt!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben