Longdrink/cocktail, vodkadrink
Ingredienser
4 cl smultronvodka
1 dl brämhults apelsin- och jordgubbsdryck
4 cl söt vermouth
6 cl schweppes Russchian
Instruktioner
- Blanda vodka och jordgubbsdryck, respektive vermouth (Martini) och läsk i två separata plastglas. Ställ i frysen och låt stå i minst två timmar.
- Tag ett valfritt glas och lägg den frysta vermouthblandningen i botten.
- Toppa med den frysta vodkadrinken och garnera med ett färskt bär. Gärna ett som bryter mot den röda färgen. Servera med sked och/eller ett avklippt sugrör.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Honung som krydda i maten
Tiden är förbi när honungsburken endast åkte fram i förkylningstide...
Kolhydrater , proteiner, fibrer?
Vad betyder allt egentligen? Långsamma kolhydrater - finns i socker, i...