Förrättssoppa med rädisor och vitlöksost

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

Jättegod förrättssoppa som är mycket enklare att göra än den smakar!

Ingredienser

  • 2 askar vitlöksost
  • 75 g margarin
  • 6 msk vetemjöl
  • 1,5 liter vatten
  • 4 tärningar grönsaksbuljong
  • 1 påse rädisor
  • Instruktioner

    1. Gör en redning på margarin och mjöl i en stor gryta, späd med vattnet.
    2. Lägg i buljongtärningarna. Koka upp.
    3. Rör ner vitlöksosten och vispa så att soppan blir slät. Låt soppan småkoka någon minut. Smaka av med salt och peppar.
    4. Skär rädisorna i skivor och lägg några skivor i varje tallrik vid serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    pihal 9 augusti 2013

    Gjorde denna soppa igår som förrätt när jag hade gäster. Det blev jättesuccé. Fast jag gjorde den på pepparrotsost istället för vitlöksost eftersom en av mina gäster inte tycker om vitlök. 5 i betyg. Ett plus att den var så otroligt enkel och snabblagad att göra.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben