Fransk omelett

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

En god krämig omelett som kan fyllas med många olika fyllningar

Ingredienser

  • Omeletten
  • 7-8 ägg
  • 5-6 msk vatten
  • ¾ tsk salt
  • ½ krm nymald vitpeppar
  • 1 msk smör
  • Instruktioner

    1. Vispa äggen lätt med vatten och kryddor med en gaffel. Äggsmeten ska fortfarande ha spänst då den steks.
    2. Hetta up smöret i en stekpanna (gärna med beläggning och slutande kanter ) Häll smeten då smöret fått lite färg. För en gaffel utefter stekpannans botten så att ny smet når värmen och kan stelna. omeletten ska vara krämig ovanpå men ha en vacker stekyta under till
    3. Servera gärna med en god svampstuvning

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben