Frikadeller från Provence

Serverar: 4 portioner

Mmm.

Ingredienser

  • 500 g nöt/blandfärs
  • 3/4 dl ströbröd
  • 1 ägg
  • 1 dl tinad hackad spenat
  • 1 dl kokt ris
  • 2 vitlöksklyftor
  • Vatten till kokning
  • Salt
  • Peppar
  • 25 g riven parmesanost
  • 4 msk riven ost
  • Instruktioner

    Blanda färse väl med ströbröd och ägg. Blanda i spenat och ris, hacka vitlöken och blanda i med kryddor och ost. Blanda väl. Forma valnötsstora bullar. Koka upp saltat vatten. Sjud bullarna 5-7 minuter tills de flyter upp. Låt rinna av i durkslag. Servera med smält smör, riven ost och bandspaghetti.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben