Frusen lime- och kokospaj i glas

Serverar: 8 portioner

Perfekt att ha desserten klar i portionsformar i frysen!

Ingredienser

  • 8 digestivekex
  • 3 lime, finrivet skal av 1 och saften av alla 3
  • 1 burk kondenserad mjölk, ca 400g
  • 3 dl vispgrädde
  • Mangosås
  • ½ mogen mango
  • Saft av ½-1 lime
  • 1½ msk florsocker
  • Garnering
  • Ananasskivor
  • Grova rostade kokoschips (finns att köpa i välsorterade livsmedelsbutiker och hälsokostbutiker)
  • Instruktioner

    Smula kexen i en mortel. Blanda limeskal och limesaft med den kondenserade mjölken. Vispa grädden och blanda med limeblandningen. Varva smulor och fyllning i portionsglas, låt stå i frysen i minst 5 timmar. Skala mangon och skär fruktköttet i bitar och mixa tillsammans med limesaft och florsocker. Ringla mangosås över pajerna. Garnera med skivad ananas och kokoschips.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben