Fullkornspasta med zucchini, chèvre och bresaola

Serverar: 4 portioner

GI-recept!

Ingredienser

  • 4 portioner fullkornspasta
  • 1 stor zucchini eller 2 mindre
  • Olivolja
  • 150 g chèvre
  • 200 g bresaola eller annan rökt skinka
  • Sallad
  • Cocktailtomater
  • Röda vindruvor
  • Instruktioner

    1. Koka pastan al dente.
    2. Skär zucchinin i tunna skivor, gärna på längden.
    3. Häll lite olivolja i en kastrull eller panna och fräs zucchinin försiktigt. Salta och peppra. Smula chèvren i en bunke och skär bresaolan i tunna skivor.
    4. Blanda den kokta varma pastan med zucchinin, chèvren och bresaolan.
    5. Servera med sallad, cocktailtomater och gärna röda vindruvor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben