Garam masala indisk kryddblandning

Gör en egen kryddblandning utan en massa konstiga tillsatser

Ingredienser

  • 1 msk kardemumma, malen
  • 1 tsk kanel, malen
  • 1 tsk kryddnejlika, malen
  • 1 tsk spiskummin, malen
  • 1 tsk svartpeppar, malen
  • 1 tsk muskotnöt, malen
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk ingefära, malen
  • 1 tsk fänkål, malen
  • 1 tsk koriander, malen
  • Instruktioner

    Blanda alla kryddsorter i en lagom stor burk.Förvaras som alla kryddor svalt o mörkt, alltså inte på kryddhyllan

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Indien!
    I Indien blandar man aldrig rätterna, dessutom äter man med fingrarna....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben