GI-Krabbpaj utan pajskal

Serverar: 4 portioner

Variera med olika fyllningar t.ex. broccoli, ädelost, skinka, lax och svamp.

Ingredienser

  • 400 g krabbkött
  • 400 g champinjoner
  • 2 dl grädde
  • 2 ägg
  • 2 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till form och stekning
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Smörj en ugnfast form. Lägg krabbköttet i formen. Bryn champinjonerna i smör några minuter. Tillsätt 1,5 dl grädde och låt puttra i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
    3. Häll champinjonsåsen över krabbköttet. Vispa ägg och 0,5 dl grädde till en jämn smet. Blanda ner den rivna osten och häll äggsmeten över pajen.
    4. Gräddda i mitten av ugnen i ca 30 minuter eller tills pajen fått fin färg och fyllningen har stelnat. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben