Gillas kålpudding

Serverar: 10 portioner

Jag säljer Alpnaering (buljonger, kryddblandningar etc). Så jag provade den här.

Ingredienser

  • 2 vitkålshuvuden
  • Sirap
  • 1800 g köttfärs
  • 7 dl vatten
  • 5 msk löksoppa (Alpnaering)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär kålen i bitar och förväll den i vatten, ca 5 min. Lägg löksoppan i vatten och låt den stå en stund. Blanda den med köttfärsen, salt och peppar. Bryn kålen en stund och häll över sirapen.
    2. Lägg i lager kålen, köttfärsen och sist kålen. Tillaga rätten i ugnen i 225º i ca 40 minuter.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 30 min
    6-8
    10
    1 h 15 min
    4-5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben