Gittans kycklinggryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Den här grytan gjorde jag och min man när vi hade en kyckliing och lite smått och gott hemma. Det blev faktiskt riktigt gott. Pröva gärna.

Ingredienser

  • 1 kyckling
  • 1 paket bacon
  • 1 gul lök
  • 1 ½ dl vitt vin
  • 1 burk krossade tomater 400 gram
  • 2 dl grädde
  • ½ tsk Sambal oelek
  • 1 tsk Teriyaki
  • ½ tsk taisås
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Stycka kycklingen och bryn de kryddade kycklingbitarna. Bryn baconet och löken tillsätt baconet och löken i kycklingen. Häll i vinet, grädden och de krossade tomaterna..
    2. Krydda till slut med Sambal olek, Teriyaki, taisås, salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    krakelund 16 februari 2009

    Jag förstår inte vad som inte matchar i receptet

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben