Goda bröd till soppa

Serverar: 15 portioner

Vår familj gillar att äta goda bröd till soppa

Ingredienser

  • 2 dl lätt creme fraice med smak av rosmarin/vitlök
  • 1 msk bakpulver
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk ljus brödsirap
  • 1 msk salt
  • 6 dl vetemjöl special
  • Instruktioner

    Arbeta samman alla ingredienserna till en deg. Degen är ganska kladdig. Rulla till 15 bullar Grädda mitt i ugnen i 175 graders värme i ca 15 minuter

    Liknande recept

    4.6
    1 h 40 min
    2
    28
    4.8
    1 h
    2
    10

    Kommentarer (1)

    sstrumpan 8 januari 2010

    Jättekonstigt bröd. Ska det inte vara nån vätska i?

    Relaterade Artiklar

    Koka soppa på en spik
    Nja, riktigt så enkelt är det inte, men kan man grunden hur man gör...

    Soppa för ruggiga höstdagar
    Visst är det verkligen härligt att det blivit så populärt med soppa...

    Musslor
    Nykokta musslor är fantastiskt gott. Med vin, vitlök och vitt bröd kan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben