Godaste såsen

Det här är min räddning! Jag har aldrig kunnat göra en god sås men nu misslyckas jag aldrig!

Ingredienser

  • Creme fraiche
  • Fond på flaska
  • Instruktioner

    1. Till varje dl creme fraiche tar du 1 msk fond och du väljer vilken fond som är lämpligast. Till vanlig brunsås brukar jag ta kalv- eller kycklingfond. Men till fisk kan man välja skaldjurs- eller hummerfond. Pröva dej fram.
    2. Värm ihop och servera! Kan det bli enklare? Det kan i varje fall inte bli godare.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    grill 28 september 2008

    Testade den i dag med mina biffar. Lätt att tillreda och den blev super god. Full pott för ett bra och enkelt recept

    Relaterade Artiklar

    Goda såser och röror!
    Vad är väl en middag utan en god sås eller röra? Såsen ska vara den...

    Lyckas med sås
    Kan man grunden för att göra en sås kan man sedan variera den i det...

    Knepen för en god sås
    Vanligtvis brukar jag inte uttrycka mig så starkt, men jag tycker d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben