Gorgonzola crepes.

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Detta blev vi bjudna på för inte så länge sedan - åhh så gott!

Ingredienser

  • 6 stycken färdiga pannkakor
  • 600 g fläskfilé
  • 4 dl crème fraiche
  • 150 g gorgonzola
  • Salt
  • Peppar
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Tärna fläskfilén och stek den. Blanda ner crème fraiche och gorgonzola. Jag har inga exakta mått, så prova er fram. Salta och peppra efter smak. Rulla in blandningen i pannkakorna, lägg dem i en form. Strö över ost, gratinera i ugnen ca 20 minuter, eller tills det verkar färdigt.
    2. Servera som förrätt - som varmrätt krävs det nog två pannkakor per person. Då är det ju bara att dubbla satsen!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben