Gräslöks- och citronsill

Serverar: 4-6 portioner

En krämig sill som passar lika bra till frukost eller lunchmackan som till de klassiska tillbehören: kokt potatis, ägg och knäckebröd. Var noga med att inte ta för mycket av det vita på citronskalet, då det ger en besk smak.

Ingredienser

  • 1 förpackning 5-minuterssill, 420 g
  • 2 dl Arla gräddfil
  • 1 dl finhackad gräslök
  • 1 msk majonnäs
  • Rivet skal av 2 citroner
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk honung
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skölj sillen. Skär filéerna i 2 cm breda bitar.
    2. Mixa gräslök och gräddfil till en ljusgrön sås. Blanda gräddfilen med övriga ingredienser.
    3. Vänd ner sillen. Låt stå i kyl ett par timmar innan servering.

    Liknande recept

    4.5
    2 d 30 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben