Gravad röding på löjromsknäcke

Gravad röding på löjromsknäcke

Ingredienser

  • 200 g gravad röding eller lax, i skivor
  • 4 mandelpotatisar
  • 50 g löjrom
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk smör
  • 1 knippe dill
  • 2 msk gräslök, fint hackad
  • 1 rödlök, fint skivad
  • 1 skiva knäckebröd
  • Instruktioner

    1. Skala och koka mandelpotatisarna i 10–12 minuter.
    2. Mosa potatisarna fint med en gaffel och tillsätt lite smör. Smaksätt med salt och vitpeppar.
    3. Smöra knäcke-brödet efter tycke och smak. Lägg på den gravade fisken. Klicka sedan på mandelpotatismoset, crème fraiche, löjrom och garnera med rödlök och gräslök.
    4. Servera hela knäckebrödet eller bryt i mindre bitar.

    Liknande recept

    5
    55 min
    4-5
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben