Gravlax på tunnbröd med färskpotatissallad

Serverar: 4 portioner

God sommarmat!

Ingredienser

  • 500 g kokta små färskpotatisar
  • 1 dl gravlaxsås
  • 2 msk vatten
  • ½ finhackad rödlök
  • ½ dl finhackad gräslök
  • ½ dl finhackad dill
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  • 1 brk rödstenbitsrom à 50 g
  • 300 g gravad lax i skivor
  • Hårt tunnbröd
  • Instruktioner

    1. Låt potatisen svalna något.
    2. Blanda gravlaxsås, vatten, rödlök, dill och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
    3. Dela potatisarna och blanda ner i såsen tillsammans med stenbitsrommen.
    4. Servering: Lägg lax och potatissallad på tunnbrödet och avnjut tillsammans med en kall öl.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben