Grekisk pytt med fläskkarré

Serverar: 4 portioner

Smakrikt och gott

Ingredienser

  • 400 g fläskkarré
  • 6 potatisar
  • 2 tomater
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 rödlök
  • 1 msk olivolja
  • Garnering
  • 100 g fetaost
  • 50 g spenat
  • 1 gurka
  • 20 oliver
  • Instruktioner

    1. Skär fläskkarrén i tärningar. Skala potatisen. Förkoka potatisen i lättsaltat vatten i ca 5 minuter.
    2. Skölj tomaterna. Skölj och kärna ur paprikorna. Skala rödlöken.
    3. Tärna potatis, tomater, paprika och lök. Fräs kött och grönsaker i olivolja i en stekpanna. Tillsätt hackad spenat, tärnad gurka och fetaost. Blanda ner oliverna. Smaka av med salt och peppar. Servera.

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    4-6
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben