Grillad fläskfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Perfekt till buffén

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • Grillspett
  • Marinad
  • ½ dl matolja
  • 1 msk soja
  • Saften av 1 lime
  • 1 msk hackade örter, rosmarin, timjan, oregano och svartpeppar
  • Instruktioner

    Rör samman ingredienserna till marinaden Skär bort senor och hinnor på fläskfilén och dela den i 2 cm tjocka skivor. Lägg köttet i en plastpåse och häll i marinaden. Knyt till påsen och marinera ca 1 timme. Trä upp 2-3 köttbitar på varje spett och grilla tills köttet är genomstekt 1-2 minuter på varje sida.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Fläskfilé
    Fläskfilé är kanske den mest populära köttbiten i Sverige. Det är en f...

    Valborgstips
    Knappt har man hämtat andan efter påsk, så är det dags för valborgs...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben