Serverar: 3 portioner
Tid: 25 minuter
Ett måste att ha på grillen.
Bryt av fötterna på champinjonerna, hacka dem smått. Klipp ner gräslöken och hacka purjolöken. Krossa vitlöksklyftan. Blanda allt i en skål salta och häll i lite flytande margarin till en smidig konsistens. Salta lite till (saltet har en förmåga att försvinna). Fyll igen hålen efter svampfötterna med småhacket. Packa in champinjonerna i grillfolie, lägg på grillen ca 5-7 minuter.
Valborgstips
Knappt har man hämtat andan efter påsk, så är det dags för valborgs...
Mat i backen
Mat smakar så väldigt gott utomhus. Visst smakar det extra bra när...
Årets gröna kock
Markus Aujalay från Operakällaren i Stockholm har i hård konkurrens me...
Hejsan Syltans; Plingan här (från Järna) ikväll så ska jag pröva att göra dina grillade champinjoner dom lät sååååå goda . Jag skriver till dig igen när jag har ätit dom,(tror inte att jag blir besviken) Mvh Plingan