Grön currysill med äpple
Serverar:
10 portioner
Tid:
1 dag 10 minuter
Kanske något för påskbordet.
Ingredienser
1 dl grovhackad spenat
2 dl matyoughurt
1 dl gräddfil
1 dl majonnäs
1 äpple
2-3 tsk grön currypasta
1 vitlöksklyfta
1 msk flytande honung
Salt
500 g inlagda sillfiléer
Instruktioner
Mixa spenaten och tillsätt youghurt, gräddfil och majonnäs. Kör i mixern tills allt blandat sig. Flytta över såsen till en bunke.
Skär äpplet i små tärningar och lägg dom i såsen. Smaksätt med grön currypasta, vitlök, honung och salt.
Skär sillfiléerna tvärs över i jämna bitar och vänd ner i såsen. Låt stå och dra över natten.
Liknande recept
Currysill med äpple
6
Röd vinbärssylt med äpple
10
Ugnspannkaka med bacon och äpplen
4.9
50 min
4
4
Älgstek med äpple och lök
3.6
1 h
4
2
Grovt bröd med äpple och youghurt.
4.6
1 h 20 min
2
14
Kycklinggryta med äpple och ädelost
4.3
3-4
1
Rotfruktssallad på höjden med Chévre, Honungsstekta Äpplen och Blomkålscréme
40 min
4
Ugnskyckling med rotsaker och äpple
1 h 10 min
3-4
Mos på potatis och äpplen
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!