Grön currysill med äpple

Serverar: 10 portioner

Tid: 1 dag 10 minuter

Kanske något för påskbordet.

Ingredienser

  • 1 dl grovhackad spenat
  • 2 dl matyoughurt
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 1 äpple
  • 2-3 tsk grön currypasta
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk flytande honung
  • Salt
  • 500 g inlagda sillfiléer
  • Instruktioner

    1. Mixa spenaten och tillsätt youghurt, gräddfil och majonnäs. Kör i mixern tills allt blandat sig. Flytta över såsen till en bunke.
    2. Skär äpplet i små tärningar och lägg dom i såsen. Smaksätt med grön currypasta, vitlök, honung och salt.
    3. Skär sillfiléerna tvärs över i jämna bitar och vänd ner i såsen. Låt stå och dra över natten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben