Grönpepparbiff.

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Härliga biffar till vardag eller fest. En variant till vanlig pannbiff.

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 1 ägg
  • 1 dl matgrädde
  • 1 msk torkad grönpeppar, stött i mortel
  • Salt
  • Smör till stekning
  • Sås
  • 1 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 tsk senap
  • Lite soja
  • 2 dl grädde
  • 1 msk hela torkade grönpepparkorn
  • Instruktioner

    1. Blanda samman alla ingredienser till biffarna och forma till åtta biffar. Stek biffarna runt om i en stekpanna. Ta ur de färdiga biffarna ur pannan och fortsätt med såsen. Såsen gör du i stekpannan. Lägg tillbaka biffarna i såsen och låt puttra i ca 10 minuter under lock.
    2. Servera med kokt potatis, hasselbackar, klyftpotatis eller pasta samt en grönsallat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben