Blanda färsen med 1 msk av grönpepparn och resten av kryddorna, lök, fond och lite grädde och forma pannbiffsstora biffar. Stek i smör och vispa ur pannan och spar stekskyn efter varje stekning.
Blanda de färdigstekta biffarna med skyn och häll på 3 dl grädde samt 1 msk eller mer av mald grönpeppar och lite soya, fond och låt sjuda i ca 10 minuter. Red av såsen med maizena.
Det är självklart gott med potatis till, men jag har prövat pasta och det är minst lika gott.
Gott, men jag var en aningen för feg när det gällde kryddningen, jag ska vara modigare nästa gång.
monicadanell8 februari 2009
Hej vännen
nu har jag ätit grönpeppar biffar idag
kanon goda kommer att göra dom igen
du ska tack för att jag fick knycka ditt
recept anders
kram monica
Gott, men jag var en aningen för feg när det gällde kryddningen, jag ska vara modigare nästa gång.
Hej vännen nu har jag ätit grönpeppar biffar idag kanon goda kommer att göra dom igen du ska tack för att jag fick knycka ditt recept anders kram monica