Grovt bröd

Det här brödet är fantastiskt gott, och väldigt lätt att göra.

Ingredienser

  • 2 dl solrosfrön
  • 2 dl linfrön
  • 1 tsk salt
  • 1 msk bikarbonat
  • 8 dl grahamsmjöl
  • 1½ dl mörk sirap
  • 7 dl matlagningsyoghurt ,går bra med turkisk
  • Instruktioner

    Blanda allt till en smet. Häll smeten i en smörad långpanna. Grädda på mellersta falsen i 175 graders ugn i ca 30-35 minuter. Låt vila innan den skärs i bitar. Går bra att frysa.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Blanqui 25 april 2009

    Det var verkligen jätte lätt att laga det här brödet. Det var gott , men lite för sött för min smak.

    Relaterade Artiklar

    Gratinerad aubergine
    En urgröpt aubergine fylls med en sås gjord av fruktköttet, lök och...

    Polenta
    Polenta är det italienska namnet för majs. Polenta är ett grovt gul...

    Sill och strömming
    Sill och strömming är egentligen samma fisk. Namnet strömming använ...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben