Gryta med smak av Thailand.

Serverar: 7-8 portioner

Tid: 40 minuter

Mums filibabba!:)

Ingredienser

  • C:a 1 kg benfri fransyska eller annat lämpligt kött
  • 10 färska champinjoner
  • 2-4 vitlöksklyftor
  • 1 burk vattenkastanjer
  • 1 burk bambuskott
  • 2 brk kokosmjölk
  • 1 burk röd currypasta
  • 1 citrongräs
  • 1/2 påse wokgrönsaker
  • salt efter tycke
  • Basmatiris
  • Ev sambal oelek
  • Instruktioner

    Strimla köttet o stek o salta o peppra.lägg över i en stor gryta och häll på kokosmjölk och låt koka på svag värme medans svamp och wokgrönsaker och bambuskott stekes.Blanda i currypasta efter smak. Häll i vattenkastanjerna.Skiva citrongräs o släng i ,pressa i vitlöken mot slutet. Smaka av med salt. Servera med basmatiris ,servera ev. sambal olek till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Thailändsk matlagning är en ren njutning
    Thailands fantastiska matlagningskultur har förändrats oerhört lite ge...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben