Hallonpannacotta

Serverar: 10 portioner

God efterrätt som går att förbereda.

Ingredienser

  • 4 gelatinblad
  • 1 l vispgrädde
  • 1 dl strösocker
  • 125 g hallon
  • Skogskaramell
  • 4 msk socker
  • 1 1/2 dl vatten
  • 125 g hallon
  • 125 g björnbär
  • 1 snittad vaniljstång
  • Instruktioner

    1. God efterrätt som man gör dagen innan.
    2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min.Blanda vispgrädde, strösocker och hallon och låt det koka upp. Passera. Smält gelatinbladen i den varma gräddblandningen. Låt svalna. Häll upp i glas. Låt stelna ett dygn i kyl. Blanda strösocker, vatten, hallon, björnbär och snittad vaniljstång i en kastrull. Koka i 5 min. Låt kallna. Sila. Fördela skogsbärskaramellen på pannacottan. Servera

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben