Hallonpannacotta

Serverar: 4 portioner

Låter underbart gott!

Ingredienser

  • 200 g färska hallon
  • 3/4 dl hallonsaft
  • 3/4 dl vatten
  • 3/4 dl Gelésocker Multi
  • 100 g vit blockchoklad med lemon
  • 3 dl grädde
  • 3/4 dl Gelésocker Multi
  • Garnering
  • Citronmeliss
  • Instruktioner

    1. Fördela hallonen i 4-5 portionsglas.
    2. Häll hallonsaft, vatten och 3/4 dl Gelésocker Multi i en kastrull. Låt det koka upp. Fördela det över hallonen. Ställ glasen kallt så att gelén stelnar.
    3. Dela chokladen i mindre bitar och lägg den i en kastrull tillsammans med grädde och 3/4 dl Gelésocker. Låt det smälta på svag värme under omrörning. Låt blandningen koka 1/2 minut. Ta det från värmen och låt det svalna. Rör då och då i det.
    4. Fördela chokladgrädden i glasen och ställ dem kallt igen att stelna. Garnera med citronmeliss.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    jojwinbo 30 december 2012

    Det räcker gott och väl till 6 personer. jättegott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben