Hickory Burger med basilika, tomat och mozzarella

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En god variant på hamburgare hämtad från Santa Marias BBQhandbok

Ingredienser

  • 800 g nötfärs
  • ½ dl Santa Maria Grilloil Hickory
  • 2 tsk salt
  • 8 hamburgerbröd (gärna grova)
  • 2 tomater, skivade
  • 1 rödlök, skivad
  • 100 g mozarellaost, skivad
  • Färsk basilika
  • Svartpeppar
  • Santa Maria BBQ Sauce Original
  • Instruktioner

    1. Blanda nötfärsen med grillolja och salt. Forma till 8 hamburgare. Pensla med grillolja och grilla 2-3 minuter på varje sida, krydda med svartpeppar.
    2. Värm bröden på grillen. Fördela BBQ Sauce på botten av bröden. Lägg på hamburgare o mozzarella, därefter tomatskivor, lök och mycket basilika. Servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben