Hjortron i mascarpone
Serverar:
4 portioner
Efterrätt
Ingredienser
250 g hjortron
2 dl mandelbiskvier
1 ägg
100 g mascarponeost
½ dl florsocker
Instruktioner
Fördela hjortron och mandelbiskvier i 4 ugnsäkra formar. Dela ägget och vispa vitan till hårt skum.
Blanda gulan med mascarponeosten och florsockret. Vänd ner äggvitan i blandningen.
Bred smeten över bären. Gratinera ca 5 minuter högst upp i ugnen 250 grader.
Liknande recept
Gräddkaka med hjortron
3
4-6
Laxbakelse med hjortron
5
8
1
Jordgubbspaj med mascarpone
4.8
1
3
Banan-choklad cupcakes med mascarpone
5
25 min
10
1
Mjuk pepparkaka med mascarpone och messmörskräm
Papaya eller Mango med mascarpone och lime
4
1
Lammfärsbiffar Mascarpone
5
30 min
4
1
Brownies med mascarpone
5
1 h
1
Körsbärskräm med Mascarpone
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!