Indisk pannkakstårta med saffransyoghurt och rostad kokos

Serverar: 6-8 portioner

Pannkakstårta är så gott, eller hur? Prova lite asiatiska smaker på pannkakstårtan, det är hur gott som helst ...

Ingredienser

  • 12 färdigstekta pannkakor, gårdagens överblivna kanske
  • 4 dl matlagningsyoghurt
  • 1/2 dl socker
  • 1 påse saffran
  • 200 g riven kokos
  • 1 l jordgubbar
  • Florsocker
  • Instruktioner

    1. Blanda yoghurt, socker och saffran i en bunke. Rosta kokosen under uppsikt i en torr panna några minuter.
    2. Varva pannkakor med yoghurtsmet, skivade jordgubbar och kokos. Avsluta med några hela gubbar samt pudra florsocker över.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben