Ingefärsdoftande bananfruktsallad med rostad kokos
Serverar:
4 portioner
En härlig och nyttig efterrätt med smaker från Afrika. Verkligen supergod!
Ingredienser
2 bananer
10 torkade aprikoser
1 msk rostade kokosflingor
4 msk cashewnötter
2 tsk riven färsk ingefära
1 lime
Instruktioner
Rosta kokos i ugnen på 150 grader ca 5-7 minuter.
Skär bananerna och aprikos i bitar.
Riv färsk ingefära.
Blanda samtliga ingredienser, förutom lime som pressas över fruktsalladen.
Servera ev med en klick yoghurt och njut av de härliga smakerna.
Näringsvärde per portion: Kcal: 146
Liknande recept
Kladdkaka med honung och rostad kokos
1
Ananasspett med rostad kokos
12
Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos
4
Rostad müsli med kokos och tranbär
Vit chokladfudge med rostad kokos
50
Rostade grönsaker
20 min
4
1
Kladdkaka med nougat och kokos
4.5
8-10
38
Mördegsrutor med kokos
5
30 min
1
1
Kolatårta med kokos
4.5
12-14
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!