Ingefärsdoftande bananfruktsallad med rostad kokos

Serverar: 4 portioner

En härlig och nyttig efterrätt med smaker från Afrika. Verkligen supergod!

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 10 torkade aprikoser
  • 1 msk rostade kokosflingor
  • 4 msk cashewnötter
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 1 lime
  • Instruktioner

    1. Rosta kokos i ugnen på 150 grader ca 5-7 minuter.
    2. Skär bananerna och aprikos i bitar.
    3. Riv färsk ingefära.
    4. Blanda samtliga ingredienser, förutom lime som pressas över fruktsalladen.
    5. Servera ev med en klick yoghurt och njut av de härliga smakerna.
    6. Näringsvärde per portion: Kcal: 146

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben