Ingefärssås
Serverar:
2-4 portioner
God till sallad, kokta grönsaker, fågel, fisk och kött.
Ingredienser
2 dl kesella 10%
1/2 dl crème fraiche
Ingefära
salt
peppar
Instruktioner
Riv en färsk ingefärsbit ca 2x2 cm stor. Blanda med kesella och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
Passar till både lax och kyckling.
Liknande recept
Lax med ingefärssås
4
Grillad fisk med ingefärssås
4
Rotfrukter och äpple i ugn med ingefärssås
4
Sogoki-chun med chojang - köttbullar med ingefärssås
4
1
Kokoskyckling med ingefärssås och pak choy
2
45 min
4
Baiyin Ji - kokt kyckling med ingefära och majssoppa
45 min
1
Rödbetssallad med apelsin
4
Sesampanerad kyckling med avokadosallad
5
4
1
Jordgubbar med ingefärssås
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!