Inlagd matjesill

Serverar: 4 portioner

Gott tycker även jag som inte tycker om sill.

Ingredienser

  • 1 - 2 brk matjesill
  • 2 msk hackad gul lök
  • 1 msk klippt dill
  • Lag
  • 2 msk ättikssprit
  • 2 msk olja
  • 3/4 dl socker
  • 1 dl krossade tomater
  • ½ tsk krossad kryddpeppar
  • ½ tsk grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    Varva sill, lök och dill i en skål. Blanda samman ingredienserna till lagen och häll den över sillen. Låt stå kallt 2 - 3 timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    SolMarina 3 november 2011

    Supergott! Det är detta receptet som är "inkörsporten" till att börja äta sill.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben