Inlagd Sill

Serverar: 6-7 portioner

Den är den godaste inlagda sill jag har ätit.

Ingredienser

  • 1 dl Ättika
  • 3 dl Vatten
  • 3 dl Socker
  • 6 st urvattnade salttillfiler
  • Instruktioner

    Allt kokas och kyls ned krossa hel kryddpeppar, lök röd, gul. Lägg i sillen. Låt stå i 4-5dagar smaka för att se om den är färdig.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Sill och strömming
    Sill och strömming är egentligen samma fisk. Namnet strömming använ...

    Svensk matkultur
    Idag är matkulturen i Sverige en blandning av vår historia och influen...

    Hur jag blev matlagare
    Förmodligen åt jag för första gången i mitt liv vid nästan sex års åld...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben