Isterband med skånsk potatis

Serverar: 4 portioner

Skånemat igen! :-)

Ingredienser

  • 800 gr potatis
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 3 dl mjölk
  • ev. 1 tsk vetemjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 msk hackad gräslök
  • Instruktioner

    Skala potatisen och skär den i 2 cm stora tärningar. Skala och grovhacka löken. Stek potatis och lök i lite smör. Lägg över i en kastrull och tillsätt mjölk, (vetemjöl), steksky, salt och peppar. Koka färdigt på svag värme tills potatisen är mjuk. Strö över hackad gräslök och servera med saltgurka och nystekta isterband.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben