Italiensk fläskfilé med gorgonzolatäcke

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Låt dig inspireras av det italienska köket.

Ingredienser

  • 500 g fläskfile
  • 100 g gorgonzola
  • 50 g smör
  • 2 tsk senap, fransk
  • 1 dl creme fraiche
  • 0,5 msk körvel
  • 0,5 msk dragon
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär filén i medaljonger och stek på 4-5 minuter på varje sida. Lägg dem på ett fat och håll dem varma.
    2. Smält osten tillsammans med smöret i en stekpanna. Rör ner crème frâiche och smaksätt med senap, salt och peppar.
    3. Koka såsen ett par minuter och häll den sedan över köttet.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben