Italiensk fläskfilé med gorgonzolatäcke
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Låt dig inspireras av det italienska köket.
Ingredienser
500 g fläskfile
100 g gorgonzola
50 g smör
2 tsk senap, fransk
1 dl creme fraiche
0,5 msk körvel
0,5 msk dragon
Salt
Svartpeppar
Instruktioner
Skär filén i medaljonger och stek på 4-5 minuter på varje sida. Lägg dem på ett fat och håll dem varma.
Smält osten tillsammans med smöret i en stekpanna. Rör ner crème frâiche och smaksätt med senap, salt och peppar.
Koka såsen ett par minuter och häll den sedan över köttet.
Liknande recept
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Fylld fläskfilé på Italienskt vis
4.3
40 min
4
2
Italiensk fläskfilé
5
4
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Thailändsk fläskfilé
4
4
1
Wokade nudlar med fläskfilé
4.7
30 min
4
15
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!