Italiensk gratäng

Serverar: 4 portioner

God

Ingredienser

  • 1 röd lök
  • 2 klyftor vitlök
  • Olja
  • 200 g rökt skinka i tärningar
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 tsk salvia
  • 1 burk creme fraiche
  • 250 g pasta
  • Riven ost
  • Instruktioner

    Fräs lök och vitlök i en kastrull. Tillsätt skinka, tomater, salvia och creme fraiche. Låt koka i några minuter. Koka pasta och häll den i en ugnsfast form. Häll såsen och strö över osten. Gratinera i 250 grader i 10-15 min. Servera en championsallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben