Skala och hacka selleri och lök. Fräs i olja tillsammans med köttfärsen. Rör i tärnad skinka och tomatpuré och fräs en minut. Späd med krossade tomater och grädde och tillsätt hackad vitlök. Koka i 10 minuter och smaka av med sambal oelek, salt och peppar.
Blanda ner pastan och häll i en form. Dela körsbärstomaterna och lägg ovanpå. Strö över osten och gratinera i 225° 20 minuter.
Perfekt bjudlunch!!! Jag gjorde en dubbel sats och det blev lagom till en långpanna. Skinkan gav väldigt god smak.
Toppbetyg från hela familjen o gäster!!!
ps. försöker ladda upp en bild också. ds
viralottan31 maj 2009
Laddade upp fel bild... Ta bort den om du kan. Förlåt!!!
Relaterade Artiklar
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...
Perfekt bjudlunch!!! Jag gjorde en dubbel sats och det blev lagom till en långpanna. Skinkan gav väldigt god smak. Toppbetyg från hela familjen o gäster!!! ps. försöker ladda upp en bild också. ds
Laddade upp fel bild... Ta bort den om du kan. Förlåt!!!