Italiensk gryta

Serverar: 4 portioner

god till vardag som fest

Ingredienser

  • 1 kilo bogbladsstek i skivor
  • 1 msk matfett till bryning
  • 1 burk krossade tomater
  • 200 g skivade champinjoner
  • 3 stjälkar bladselleri
  • 1 stor köttbuljongtärning
  • 1 dl vitt vin
  • 2 vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    Bryn köttet på båda sidor lägg det varefter över i en gryta salta och peppra och tillsätt krossade tomater ansa och skiva champinjonerna och strö dem över tilsammans med bladsellerin, skuren i små halvmånar smula i köttbuljongstärningen och slå på vinet strö också över lövtunna skivor av vitlöken koka sakta i ca 40 minuter med lock på glänt. Nykokt pasta smakar bäst till den här rätten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Spaghetti med köttfärssås
    Vad äter vi svenskar till vår spaghetti? Köttfärssåsen är i ohotad top...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben