Italienska biffar i medelhavssås

Serverar: 4 portioner

Soltorkade tomaterna och laga en krämig sås till färsbiffarna.

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 1 ½ msk potatismjöl
  • 1 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 5 soltorkade tomater inlagda i olja
  • 2 ½ dl Kelda mellangrädde
  • ½ tsk torkad salvia
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt, peppar och citronskal. Forma 8 jämnstora biffar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Ta upp biffarna och gör ren pannan.
    2. Hacka tomterna. Blanda grädde och tomater i stekpannan, lägg i biffarna. Låt puttra ca 2 min. Smaka av med salvia, salt och peppar. Servera med pasta och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben